Een goed begin …

De Dag van de Mantelzorg 10/11/12.

Het regent pijpenstelen als ik wakker wordt. Gelukkig wordt het al gauw droog. Even nog thuis de laatste dingen regelen en dan op weg naar de locatie, waar ik met Nu-even-Ik! vandaag van start ga. Om 10 uur staat de koffie, presentatie en de zaal klaar. Laat de mantelzorgers nu maar komen… Keurig op tijd heb ik een leuk clubje bij elkaar en begin ik mijn verhaal. Via kennismaken met elkaar en informatie over Lifecoaching komen we bij Nu-even-Ik!. Wat is het dat dat voor mantelzorgers zo moeilijk maakt? En hoe kun je daar toch bewust meer ruimte voor maken? Ik denk dat mijn indeling in zes soorten Nu-even-Ik! momenten daar houvast in kan bieden.

Emoties en hoe daar je weg in te vinden, ook een belangrijk thema deze ochtend. En na een lunch en inhoudelijke evaluatie van het programma, gaan we ieder weer ons weegs. Ik heb mooie, sterke mensen ontmoet en ben alleen maar meer gemotiveerd om de komende maanden het complete programma Nu-even-Ik! aan te bieden aan mantelzorgers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *