“Als coach zie ik jou als uitermate gevoelig met een rijke intuïtie, rustgevende tederheid en de veiligheid van een coach die regie durft te nemen en te houden. En wat een rust! Je grootste kwaliteit is jouw oprechte en diepgaande nieuwsgierigheid naar de mens tegenover je.

Je contact met- en afstemming op de ander is prachtig!”

Beoordeling Life-CoachingAtma

“Jij hebt een feilloos gevoel voor wat er speelt, zowel ‘boven als onder de tafel’. Waar wij niet verder durven vragen, ga jij door. Waar wij de woorden niet vinden om te bespreken, schud jij deze ogenschijnlijk moeiteloos uit je mouw. Waar het genoeg is voor dat moment, weet jij een (tussen)stop te maken”

Evaluatie VerandermanagementSIOO

Ik ben Nicolet Eikelboom (1969), eigenaar van Twinckl Coaching in Amersfoort. Met mijn man en dochters woon ik in Amersfoort, waar ik ook met veel plezier werk en nieuwsgierig ben naar jouw vraag!

Voor mij persoonlijk geldt dat leren, groeien en ontwikkelen al van jongs af aan een belangrijke drijfveer is. Het beter leren begrijpen van alles wat er in mijzelf en de mensen om mij heen gebeurt heeft mij altijd al enorm geboeid. En inmiddels gaat het daarbij niet meer om alleen rationeel begrijpen, maar ook steeds meer aan- en doorvoelen wat er gaande is.

Ik ga met veel plezier met mensen in gesprek om, vaak in korte tijd, te komen tot de kern van wat er speelt. Samen ontdekken wat mensen doen en wat hiervan de effecten zijn om vervolgens (kort) stil te staan bij de oorzaken hiervan, maar vooral te onderzoeken bij welke ontwikkeling iemand baat zou hebben is voor mij het mooiste wat er is.

Mijn achtergrond en ervaring is gebaseerd op brede studie- en werkervaring binnen verschillende branches en organisaties. Zo werkte ik met jongeren in een revalidatiecentrum en was ik jarenlang werkzaam als beleidsmedewerker bij verschillende afdelingen binnen de gemeente Utrecht. Daarna werkte ik bij diverse (koepels van) patiëntenorganisaties tot ik na een opleiding Verandermanagement en LifeCoaching besloot dat ik als zelfstandig coach & trainer aan de slag wilde gaan.

Naast alle kennis en vaardigheden die ik opdeed tijdens mij studie(s), leerde ik, werkend binnen alle verschillende organisaties, de meest waardevolle levenslessen. Hier waren het steeds weer de groepsprocessen en de mensen met en voor wie ik (samen)werkte die mij inspireerden. Het werken met mensen die zelf, of via een naaste, met ziekte en/of beperkingen geconfronteerd zijn, lieten mij inzien hoe groot het vermogen tot acceptatie en aanpassing van de mens is. Een vertrouwen dat mij als coach motiveert te gaan voor het maximaal haalbare in inzicht en ontwikkeling.

Meer weten over mijn kennis en ervaring?   Klik hier.